Ille-et-Vilaine

In het Bretons wordt dit département Il-ha-Gwilen of Il-ha-Gwilun genoemd en hier zijn aan de kust verschillende kliffen te bezichtigen die een prachtig uitzicht bieden op het Kanaal met zijn eilanden.

De Pointe du Hock met een prachtig uitzicht op de rots van Cancale en de Baai van Mont-Saint-Michel is zeker de moeite waard om langs te wandelen. Ook de Pointe du Grouin biedt een uitzicht dat reikt van Granville (in het département La manche) tot Cap Fréhel in Noord-Bretagne. Daarnaast is er ook nog de Pointe du Meinga die voor een deel in de zee staat.

Vanuit uw vakantiehuis in Ille et Vilaine is het bijna een “must” om de ommuurde zeeroversstad Saint-Malo, aan de Côte d'Emeraude te ontdekken: deze stad is rijk aan geschiedenis en werd in 1944 zo goed als vernield door de Duitsers en later herbouwd. De badplaats Dinard, prachtig gelegen aan de monding van de Rance, is zeer zeker een bezoek waard. Vanuit de haven is er de mogelijkheid om cruises te maken naar de Cap Fréhel of op de Rance zelf.

Aanbod vakantiehuizen

IV.2106

Vakantiehuis Ille et Vilaine met zwembad

Saint Pierre-de-Plesguen, Ille-et-Vilaine, Bretagne

Smaakvol ingericht vakantiehuis,(bij iv.2103 en iv. 2105, met privéterras, omgeven door een grote tuin met gazon en gemeenschappelijk zwembad en kinderbadje, zandbak, schommels te St.Pierre-de-Plesguen; 30 min. van zee en stranden.

Prijsklasse€ 695 - € 895Personen4 +
Slaapkamers2Badkamers1Zwembadaanwezig
IV.2103

Vakantiehuis Bretagne met zwembad

Saint Pierre-de-Plesguen, Ille-et-Vilaine, Bretagne

Smaakvol ingericht vakantiehuis,(op hetzelfde terrein als iv.2105 en iv. 2106), met privéterras en tuinmeubels, omgeven door een grote tuin met gemeenschappelijk zwembad en kinderbadje, zandbak en schommels te St.Pierre-de-Plesguen; 30 min. van zee.

Prijsklasse€ 1595 - € 2075Personen11
Slaapkamers5Badkamers3Zwembadaanwezig
IV.2105

Vakantiehuis Bretagne met zwembad

Saint Pierre-de-Plesguen, Ille-et-Vilaine, Bretagne

Smaakvol ingericht vakantiehuis met privéterras, tuinmeubels en barbecue, omgeven door een grote tuin met gazon en gemeenschappelijk zwembad (met iv.2103 en 2106), kinderbadje en schommels te St.Pierre-de-Plesguen; 30 min. van zee en strand.

Prijsklasse€ 910 - € 1225Personen6
Slaapkamers2Badkamers1Zwembadaanwezig
IV.2109

Vakantiehuis Bretagne dicht bij zee

Saint Coulomb, Ille-et-Vilaine, Bretagne

Leuk ingericht, vrijstaand niet rokershuis met een afgesloten tuin met terras op het zuiden, tuinmeubels en barbecue 1700 meter van zee en stranden te St.Coulomb, 8 km. van Saint Malo en Cancale.

Prijsklasse€ 0 - € 0Personen4
Slaapkamers2Badkamers1